Видеодомофони


Видеодомофонните системи осигуряват регламентирано пропускане в жилищни и/или административни сгради и предотвратява достъпа на нежелани лица в сградата чрез непосредствена гласова и видеокомуникация.

Предлаганите от нас домофони са с оригинална, иновативна и функционална линия, която винаги може да предложи добро решение. Благодарение на високата технология и разнообразието от материали се интегрира идеално както към модерни, така и към традиционни стилове.

Видеодомофоните са проектирани така, че да отговарят на индивидуалните нужди на всеки клиент. С изчистения си, но модерен дизайн, меките линии и ергонометричните слушалки, домофонните системи се адаптират към всеки стил на обзавеждане.

Модулността при инсталирането позволява да се интегрират лесно в различни среди и в зависимост от желанията на клиента. Притежават функции като отваряне на врата, управление на осветлението в стълбището и добавянето на бутони по хоризонтала и вертикала.

Към системата може да бъде интегриран модул за контрол на достъп, който заменя необходимостта от ключове с удобни карти или чипове. Системата отчита нерегламентиран достъп, като има опция за аларма и/или известяване на телефон, GSM.